تولید محتوای الکترونیکی تخصص ماست

تولید محتوای الکترونیکی یا آموزش سنتی ؟

تولید محتوای الکترونیکی (آموزش مجازی ) یا آموزش سنتی ؟

 

اینترنت و فضای مجازی منابع شگفت انگیز آگاهی و دانش هستند. با تغییرات اساسی که در اثر رشد و گسترش فناوریهای نوین ارتباطی در عرصه های مختلف زندگی انسانها رخ داده است، تعلیم و تربیت نیز از این قاعده ی تغییرات مستثنی نیست.

 

در عصر ما دانش و فناوری با یکدیگر هم مسیر شدهاند و نمیتوان یکی از این دو را بدون دیگری به راحتی به دست آورد. مسئله اصلی در یادگیری امروز دسترسی به اطلاعات بیشتر نیست در حقیقت یکی از چالشهای دانشجویان، معنی بخشیدن به حجم محتوایی است که با آن رو به رو میشوند و جذب هدفمند تمام اطلاعات است. در حقیقت یادگیری الکترونیکی  در آموزش مجازی وتولید محتوای الکترونیکی باعث شده است که متوجه بعضی از نقص های فعلی یادگیری مانند سخنرانی های طولانی بشویم.

 

یادگیری الکترونیکی در آموزش مجازی وتولید محتوای الکترونیکی توانایی های منحصر به فردی در پشتیبانی از ارتباط غیر همزمان و مشارکتی در محیط یادگیری پویا و با قابلیت سازگاری دارد

.

یادگیری الکترونیکی در آموزش مجازی وتولید محتوای الکترونیکی اعم از صوتی،تصویری، رایانه ای،شبکه ای و مجازی و... صورت می گیرد. به عبارتی کلیه ی برنامه هایی را که از طریق شبکه های رایانه ای به ویژه اینترنت، منجر به یادگیری می شود، یادگیری الکترونیکی  می نامند.

 

یادگیری الکترونیکی در آموزش مجازی وتولید محتوای الکترونیکی یکی از پرکاربردترین واژه هائی است که همراه با فناوری اطلاعات وارد حوزه آموزشی در ایران شده است. چنانچه بسیاری از مراکز آموزشی خصوصا" دانشگاه های کشور این نوع یادگیری را جزئی از برنامه های بلند مدت خود قرار داده و عمدتا" سرمایه گذاری کلانی بر روی این مقوله انجام می دهند.

 

یادگیری الکترونیکی در اوائل دهه 90 به صورت یادگیری مبتنی بر رایانه ظهور یافته و به طورعمده از طریق CD های چند رسانه ای آموزشی ارائه می گردیددر اواخر این دهه، در پی پررنگ شدن نقش اینترنت در ارائه، محتوای دروس به صورت فایلهای حجیم و در قالبهای بخصوص، از طریق شبکه به فراگیران عرضه می شد.

 

اگرچه امروزه شاهد تبلیغات بیشمار در رابطه با مزایای یادگیری الکترونیکی در آموزش مجازی وتولید محتوای الکترونیکی بوده وصاحبان صنایع آموزشی تمایل و عجله بسیاری برای تبدیل سیستم های سنتی یادگیری به سیستم های یادگیری الکترونیکی از خود نشان می دهند، ولیکن اکثر تحقیقات موجود در این زمینه تنها نقاط قوت و برتری های یادگیری الکترونیکی در آموزش مجازی مبتنی بر اینترت را، نسبت به یادگیری سنتی مورد بررسی و مطالعه قرار داده و مفهوم یادگیری به همراه جنبه های فردی، رفتاری، شخصیتی و نیز اجتماعی آن،کمتر مورد توجه قرار گرفته اند.

 

این در حالی است که مبانی یادگیری الکترونیکی با کاستی ها و نقدهای جدی رو برو است و اتخاذ تدابیری در این زمینه نیازمند در نظر گرفتن امکانات و کاستی های هردو روش یادگیری در کنار هم، و تعیین انتظارات و توقعات از سیستم یادگیری الکترونیکی و شفاف سازی نقش آن به عنوان جایگزین و یا مکملی برای یادگیری سنتی می باشد.

 

تعریف یادگیری الکترونیکی در آموزش مجازی و تولید محتوای الکترونیکی :

 

امروزه، تعاریف متعددی از واژه یادگیری الکترونیکی در آموزش مجازی وتولید محتوای الکترونیکی موجب شده است که اکثر موسسات آموزشی، دانشگاهها و به طور کلی صنایع بهره مند از این فناوری نوین،قادر به ارائه تعریف جامعی از آن نباشند"یادگیری الکترونیکی، به توصیف شیوه بهره وری از فناوری نوین اطلاعات و ارتباطات، به منظور ارائه آموزش وپرورش در دنیای دیجیتال و در سیستم های مبتنی بر مرورگر، می پردازد."

 

یادگیری الکترونیکی در آموزش مجازی  تحت نظارت استاد:

 

 

به یادگیری اطلاق می گردد که در کلاس درس  درواقع آموزش مجازی وتولید محتوای الکترونیکی  و تحت نظارت استاد و یا دستیار آموزشی، صورت بگیرد.

 

 

سیستم الکترونیکی درآموزش مجازی وتولید محتوای الکترونیکی پشتیبان کارائی :

 

 

این سیستم ها، در واقع همانندبرنامه های یاری رسان عمل کرده و اطلاعات و مواد یادگیری مورد نیاز را در مواقع لازم، به منظور پشتیبانی از کارائی، به کارمندان ارائه می دهند. هدف اصلی این گونه سیستم ها، پشتیبانی از کارائی سازمان می باشد.

 

 

یادگیری الکترونیکی درآموزش مجازی مبتنی بررایانه  :

 

 

در این نوع از یادگیری، از طریق یک سی دی رام در رایانه مرجع و عمدتا"بر روی شبکه محلی ارسال می شوند.این مواد ممکن است شامل صوت، تصویر،پویانمایی و کاربردهایی از شبیه سازی باشند.

 

 

یادگیری  الکترونیکی در آموزش مجازی مبتنی بر وب  :

 

 

در واقع تفاوت چندانی میان یادگیری مبتنی بر رایانه و این نوع از یادگیری وجود ندارد، جز آنکه در این حالت، مواد یادگیری از طریق وب ارسال می شوند

 

 

یادگیری تعاونی  در آموزش مجازی وتولید محتوای الکترونیکی :

 

این نوع از یادگیری به صورت اینترنتی و بر اساس ارتباط با سایرین (فراگیران/اساتید)بنا می شود. ارتباط می تواند به دو صورت همزمان و یا غیر همزمان صورت بگیرد.

 

بررسی شناخته شده ترین مزایا و معایب یادگیری الکترونیکی :

 

در سالهای اخیر، حضور یادگیری الکترونیکی در تحصیلات عالی، از رشد چشمگیری برخوردار بوده است، به جرات می توان گفت که بیش از نیمی از موسسات آموزش عالی در فاصله سالهای 2000 تا 2001 به ارائه خدمات یادگیری الکترونیکی پرداخته اند. علاوه بر آن افزایش نرخ رشد ثبت نام الکترونیکی نیز از %19/8در سال2003 تا 8/24% درسال2004 بیانگر افزایش محبوبیت یادگیری الکترونیکی درآموزش  مجازی وتولید محتوای الکترونیکی  در میان دانش آموزان می باشد

 

 

 

 

آموزش مجازی یا آموزش سنتی ؟

 

 

در پی این استقبال همه گستر،واکنش صاحب نظران حوزه آموزش و پرورش در قبال این فناوری نوین، بسیار متفاوت بوده است. موافقان به تحقیقات تجربی صورت گرفته در این موارد استناد کرده و آن را دست کم به اندازه یادگیری سنتی مفید می یابند. در جایگاه مقابل، مخالفان به کاستی هایی نظیر عدم امکان تعامل رودررو میان استاد و فراگیر و تاثیر سوء آن بر بازده علمی دانش آموز،دشوار بودن تشخیص تقلب در آزمون ها و بررسی هویت فراگیر در محیط یادگیری الکترونیکی، اشاره کرده و فناوری موجود را بسیار پایین تر از آرمان های آموزش عالی ارزیابی می کنند.

 

جنبه ها و نکات مثبت در آموزش مجازی و تولید محتوای الکترونیکی :

 

 

روشهای سنتی یادگیری،در ظرف "مکان"و"زمان" محدود می باشند، در حالی که "افزایش دسترسی به منابع یادگیری را می توان به جرات، به عنوان اصلی ترین مزیت یادگیری الکترونیکی نام برد. این قابلیت "خمش" محدودیت های زمانی و مکانی فراگیران را بر طرف ساخته و امکان ایجاد هماهنگی میان زمان های یادگیری و اولویت های شخصی را، برای آنان فراهم می سازد. بدین ترتیب "تعامل غیر همزمان" با سایر فراگیران و مدرسان نیز میسر خواهد شد.

 

"امکان به اشتراک گذاشتن مواد یادگیری میان موسسات مختلف علمی آموزشی"، مزیت دیگری است که می توان در این راستا برشمرد. این مزیت مسلما" نقش بسزایی را در صرفه جویی اقتصادی و نشر گسترده تر دانش،ایفا خواهد کرد. همچنین با استفاده از این امکان، می توان در صورت لزوم با صرف هزینه و زمان اندک، مواد یادگیری را مجددا" هدفگذاری نموده و در حوزه دیگری به کار برد. اگرچه کاهش هزینه های یادگیری مورددیگری است که به کرات در تحقیقات تجربی به عنوان مزیت یادگیری الکترونیکی به آن اشاره شده است.

 

مروری بر مفاهیم شخصی سازی و تطبیق پذیری درآموزش مجازی وتولید محتوای الکترونیکی :

  

  

در تمامی کاربردها و زمینه های مبتنی بر اینترنت ، شخصی سازی نقش مهمی را ایفا می کند. در واقع سیستم های شخصی سازی شده را می توان جزئی از خانواده بزرگتری از این گونه سیستم ها، تحت عنوان سیستم های ابررسانه تطبیق پذیر در نظر گرفت.

 

 

تعاریف زیادی از واژه شخصی سازی وجود دارند.امروزه با توجه به بازه گسترده کاربران در یادگیری الکترونیکی، یادگیری به مدل سنتی، دیگر امکان پذیر نبوده و ارائه یک سیستم شخصی سازی شده که بتواند به صورت خودکار با سطح دانش و علائق کاربران هماهنگ شود، از اهمیت فراوانی برخوردار است لازم به ذکر است که مهم ترین مورد استفاده سیتم های ابر رسانه تطبیق پذیر را نیز ابر رسانه های یادگیری شکل می دهند.. از این میان به توصیف سه مدل متداول می پردازیم.

 

 

مدل جای گذاشت در آموزش مجازی وتولید محتوای الکترونیکی :

 

 

این مدل بر اساس مدل ساختاری دامنه مورد بحث بنا می شود. مدل ساخت یافته دامنه،بوسیله شبکه های از مفاهیم موجود در دامنه تولید می شود، این مفاهیم با هم مرتبط بوده و یک شبکه مفهومی را شکل می دهند و این شبکه در نهایت ساختار دامنه بحث را بازنمائی خواهد کرد. بعضی از سیستمها،حالت ساده ای از مدل دامنه را به کار می برند که در آن، ارتباطی میان مفاهیم وجود ندارد. ولی اکثر سیستمهای ابر رسانه تطبیق پذیر،چندین نوع مفهوم بیانگر انواع مختلف عناصر دانش و نیز چندین نوع ارتباط میان مفاهیم، وجود دارد.

 

 

در این روش مدلسازی، می توان به ازای هرمفهوم از مدل دامنه،مقداری تخمینی از سطح دانش فرد از آن مفهوم را ذخیره کرد. این مقدار می تواند باینری(دارد/ندارد) (کیفی)خوب/متوسط/ضعیف و یا کمی باشد.

همچنین این مدل، می تواند به صورت مجموعه ای از زوجهای" مفهوم مقدار" نمایش داده شود.

 

مدل کلیشه در آموزش مجازی و تولید محتوای الکترونیکی :

 

در این روش، به ازای هربعد از مدل فراگیر، مجموعه ای از حالات متداول و کلیشه ای کاربران موجود می باشدو در گام مدلسازی، فراگیر مورد نظر به ازای هر بعد، به یکی از این کلیشه های موجود منصوب خواهد شد.

 

مدل ترکیبی در آموزش مجازی وتولید محتوای الکترونیکی :

 

بهترین حالت مدلسازی فراگیر، ترکیب دو مدل فوق می باشد، بدین ترتیب که ابتدا برای تعیین طبقه کاربر ازمدل کلیشه استفاده کرده و سپس مدل جایگذاشت معمول به کاربرده می شود. سیستم های شخصی سازی به منظور اعمال روشها و الگوریتم های شخصی سازی، معمولا به حجم وسیعی از داده های ورودی نیاز دارند. این داده ها ممکن است مستقیما" بوسیله سیستم مشاهده شده و یا از طریق فرآیندهای پیچیده،جمع آوری شوند.

 

داده های کاربر در آموزش مجازی و تولید محتوای الکترونیکی :

 

منظور از داده های کاربر، اطلاعات مربوط به خصوصیات شخصی کاربر می باشد. این داده ها می توانند شامل داده ای جمعیت شناختی، مانند داده های ثبتی (نام، آدرس، شماره تلفن، داده های جغرافیایی)کدپستی،شهرستان، استان و کشور(، مشخصات کاربر)سن، جنسیت، تحصیلات، سطح درآمد، ثبت نام برای دریافت اطلاعات بیشتر در یک موضوع، شرکت در بخت آزمایی ها و نظایر آن باشند.

 

علایق و ترجیحات کاربر در آموزش مجازی وتولید محتوای الکترونیکی :

 

غالبا" علایق کاربران یک سیستم مشابه، بسیار متغیربوده و اطلاعات و نکاتی که به گروهی از کاربران ارائه می شود، ممکن است برای گروهی دیگر، اصلا" جالب توجه نبوده و یا حتی مورد علاقه شان نباشدآگاهی از طیف علائق و ترجیحات کاربران، بخصوص در محیط های یادگیری، موجب تعامل روان تر سیستم با آنان و افزایش انگیزه فراگیران به ادامه دادن فرآیند یادگیری می شود. در چنین محیط هایی این ترجیحات می توانند شامل مواردی نظیر شیوه درس خواندن، نحوه ارسال محتویات یادگیری و چگونگی برقراری ارتباط با سایر فراگیران/اساتید شوند.

 

استفاده از روشهای آمیختن اطلاعات در آموزش مجازی وتولید محتوای الکترونیکی :

 

در این سیستم یادگیری، با عنایت به داده های ورودی و بازخوردهای دریافت شده از فراگیر، چندین شاخص برای ترجیحات وی وجود خواهد داشت که ترکیب کردن آنها به منظور دستیابی به نتایج پیچیده تر و دقیق تر، نیازمند بکارگیری روشهای آمیختن اطلاعات می باشد. سپس با استفاده از مدل کلیشه و تعیین سطح دانش تخصصی فراگیر، محتویات آموزشی مناسب برای وی ارسال خواهند شد.

 

کدام بهتر است آموزش سنتی یا آموزش مجازی (یا تولید محتوای الکترونیکی )؟

 

یادگیری الکترونیکی در آموزش مجازی وتولید محتوای الکترونیکی  مطمئنا گزینه مؤثرتری برای دانشجویان است و برای محیط نیز بهتر است. طبق آمار، دانشگاهی در انگلیس بیان کرد که دوره های آنلاین به طور متوسط 90٪ انرژی کمتری از دانشجو می گیرد و 85٪ کمتر گاز منواکسید کربن  به ازای هر دانش آموز نسبت به دوره های سنتی منتشر می شود. علی رغم آموزش های سنتی، آموزش مجازی به صورت آنلاین و آفلاین انجام می شود. که نیاز به نظم و هماهنگی بیشتری دارد.

 

 

 

آموزش مجازی یا آموزش سنتی ؟

 

قبل از تصمیم گیری درباره انتخاب بین یادگیری الکترونیکی درآموزش مجازی و تولید محتوای الکترونیکی  در مقابل یادگیری سنتی ، ابتدا باید جوانب مثبت و منفی هر یک را ارزیابی کنید. باید بطور هدفمند به قدرت هر دو گزینه توجه کنید و گزینه ای را انتخاب کنید که مزایای محکم تری داشته باشد.

 

تفاوت‌های میان آموزش مجازی  و سنتی :

 

هنگامی که دانش آموزان قصد انتخاب یکی از این دو روش را دارند، ممکن است فقط به بارزترین تفاوت آنها یعنی تفاوت بین کلاس درس و کامپیوتر توجه کنند، این در حالی است که تفاوت‌ های بسیاری میان این دو وجود دارد که تأثیر چشم گیری بر موفقیت تحصیلی فرد دارند. در این متن، قصد داریم برخی از این عوامل را مطرح کنیم. از جمله عواملی که منجر به تفاوت آموزش آنلاین با آموزش سنتی می شود میتوان به موارد زیر اشاره کرد

✔سبک ‌های یادگیری

✔محیط کلاس

✔فناوری

✔شهریه

✔سرعت

 

 

سبک ‌های یادگیری در آموزش مجازی وتولید محتوای الکترونیکی :

 

اولین تفاوت آموزش مجازی وتولید محتوای الکترونیکی با آموزش سنتی در این است که معمولاً، در آموزش مجازی وتولید محتوای الکترونیکی ، به سبک ‌های یادگیری مستقل، بیشتر توجه می ‌شود. انتظار می ‌رود دانش آموزانی که به صورت آموزش مجازی  درس می‌ خوانند، در رسیدن به اهداف تحصیلی خود به صورت خودگردان عمل کنند و در عین حال میان سایر مسئولیت ‌ها، توازن برقرار کنند. در برخی از درس‌ ها، بعضی از سبک‌ های یادگیری الکترونیکی درآموزش مجازی و تولید محتوای الکترونیکی  بر بقیه ارجحیت دارند. مثلاً دروسی که عمدتاً بر پایه محتوای بصری هستند، مورد علاقه دانش آموزانی است که از راه دیدن یاد می ‌گیرند. روش های آموزشی وجود دارد که مواد آموزشی  به صورت سخنرانی ‌های صوتی ضبط شده ارائه می ‌شود، این روش برای دانش آموزانی مفید است که از راه شنیدن یاد می ‌گیرند. معلمین می توانند با استفاده از نرم افزار مدیریت مدرسه اقدام به ضبط صدا و بارگذاری آن کنند و دانش آموزان با استفاده از نرم افزار مدرسه اختصاصی خود به این موارد گوش داده و به خاطربسپارند.

 

 

تولید محتوای الکترونیکی یا آموزش سنتی ؟

 

اگرچه امروز هنوز برداشت ‌های نادرستی درباره آموزش مجازی وتولید محتوای الکترونیکی وجود دارد، از جمله این که آن را باعث انزوای دانش آموزان تلقی می ‌کنند، اما بهتر است بدانید که امروزه در بیشتر برنامه‌ های آموزشی مدرسه مجازی  از فضاهای آموزشی فعال استفاده می ‌شود که در آن افراد دست به فعالیت‌ های مختلف می‌زنند. همچنین در آنها، شاهد ارتباط همسالان با یکدیگر و تعامل دانش آموز باآموزش مجازی  هستیم. این ویژگی آموزش مجازی برای افرادی مفید است که در کنار دیگران، بهتر می‌ توانند مطالب درسی را یاد بگیرند.

 

محیط کلاس در آموزش مجازی وتولید محتوای الکترونیکی :

 

 

در یک فضای سنتی آموزشی، چندین دانش آموز در زمان و مکان خاصی دور هم جمع می‌ شوند. آنها شاید در جلسات بحث و سخنرانی و گروه‌ های مستقل مطالعه در کنار همسالان خود حاضر شوند. بعد از کلاس یا در طول ساعات اداری با مدرس خود تعامل برقرار کنند. این سبک از آموزش در مدارس سنتی، در بیشتر اوقات معلم محور است، یعنی فرد آموزش دهنده که فردی آگاه و با تجربه است، در موضوع تخصصی خود به دانش آموزان درس می‌دهد.

 

برخی از دوره ‌های مجازی ، از همین الگو تبعیت می کنند، به این صورت که جلسات آموزش مجازی  و جلسات پرسش و پاسخ به صورت مجازی  و در ساعات ادارای آموزشگاه برگزار می ‌شود. با این حال سایر دوره‌ های آموزش مجازی ، انعطاف پذیرتر هستند، به این معنی که دانش آموزان می‌ توانند زمان و مکانی که بیشتر برایشان مناسب است را برای آموزش خود انتخاب کنند. این سبک از آموزش در برنامه‌ های آموزشی مجازی ، بیشتر دانش آموزمحور است و دانش آموزان، بر حسب درسی که انتخاب می‌ کنند، از نظر اختیاری که در سرعت یادگیری و زمان حضور در کلاس دارند، با یکدیگر متفاوت است.

 

 

تعامل اجتماعی در آموزش مجازی وتولید محتوای الکترونیکی :

 

✔یکی از سوال مهمی که دانش آموزان قبل از انتخاب دوره مجازی وآموزش مجازی :

 

باید از خود بپرسند این است: "آیا من نیاز به تعامل رو در رو با معلم یا همکلاسی های خود دارم؟" آموزش مجازی و تولید محتوای الکترونیکی  معمولاً فرصتی را برای اساتید و دانشجویان فراهم می کند تا از طریق نرم افزار ویدئو کنفرانس یا پورتال آنلاین با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این پلت فرم نه تنها به دانشجویان اجازه می دهد تا در دوره هایی با حداقل حواس پرتی شرکت کنند ، بلکه به آنها این امکان را می دهند که از پخش مستقیم و با کیفیت و کلاسهای صوتی لذت ببرند.

 

 

کلاس سنتی برای افرادی که به دنبال ارتباط رو در رو هستند ، گزینه عالی است. این امر باعث می شود تا دانش آموزان با معلمان و دانشجویان تعامل مستقیم داشته باشند. با این شیوه یادگیری ، دانش آموزان قادر خواهند بود سؤال زیادی بپرسند و  هستند و موضوعات بیشتری را پوشش می دهند.

 

 

انعطاف پذیری در آموزش مجازی وتولید محتوای الکترونیکی :

 

این یکی از اصلی ترین جنبه هایی است که دانشجویان باید قبل از ثبت نام در هر دوره ارزیابی کنند. تحصیل آنلاین انعطاف پذیری را برای دانشجویان ، به ویژه کسانی که از قبل به کار و یا خانواده متعهد هستند ، ارائه می دهد. از طرف دیگر ، کلاس های سنتی برای دانش آموزانی که وقت بیشتری در برنامه روزانه خود دارند می تواند عالی باشد. تنها چالش آن ممکن است طی کردن مسافت طولانی بین خانه و موسسه مورد نظرباشد.

 

بودجه در آموزش مجازی وتولید محتوای الکترونیکی :

 

دوره های اینترنتی تمایل دارند گزینه های ارزان تری برای یادگیری نسبت به دوره های سنتی در کلاس ارائه دهند. این بدان معناست که ثبت نام برای یک دوره مجازی و تولید محتوای الکترونیکی به دانشجویان این فرصت را می دهد تا ضمن لذت بردن از انعطاف پذیری بیشتر ، پول بیشتری را نیز ذخیره کند. در حالی که دوره های سنتی ممکن است بسیار گران قیمت باشد اگرچه برنامه های یادگیری ملموس و مطالب متناسب با میزان پرداخت شده را تهیه می کنند.

 

ابزار و امکانات و روشهای تدریس در آموزش مجازی وتولید محتوای الکترونیکی :

 

دوره های مجازی امروز تجربیاتی را ارائه می دهند که متناسب با نیاز هر دانشجو میباشد. اما هرچقدر هم که بتوانید دروس تئوری را آسان تر کنید ، برگزاری کلاسهای عملی بصورت مجازی چالش برانگیز است. حتی وقتی که دروس عملی انجام می شود ، آنها نمی توانند تجربه حضوری را همانطور که سیستم آموزش سنتی انجام می داد ارائه دهند. آموزش سنتی معمولاً تجارب همه جانبه ای را برای همه دانشجویانی که نیاز به درس های عملی دارند، فراهم می کند. کلاس های سنتی غالباً از امکانات و تجهیزات لازم برای مطالعات و فعالیتهای عملی به ویژه در دوره های همچون فعالیت های ورزشی ، شیمی ، زیست شناسی و غیره برخوردار است ، اما در مورد دوره های انگلیسی ، یادگیری آنلاین سودمندتر است چرا که نیازی به ابزار های عملی همچون رشته های دیگر ندارد. بنابراین بیشتر دانش آموزان می توانند هنگام استراحت در خانه کلاس های خود را طی کنند.

 

 

 نظم و انضباط در آموزش مجازی وتولید محتوای الکترونیکی :

 

 

وقتی که بین ثبت نام در یک برنامه آنلاین و گرفتن برنامه سنتی ، مقایسه لازم است بررسی نظم و انضباط بسیار مهم است. موفقیت دانشجو بیشتر به میزان تعهد وی بستگی دارد. آموزش مجازی می تواند برای کسانی که خود انگیخته و دارای نظم و انضباط هستند عالی باشد. از طرف دیگر ، کلاس سنتی می تواند بهترین گزینه برای کسانی باشد که برای انجام کار نیاز به برنامه ریزی دیگران دارند.

 

نتیجه گیری :

 

همانطور که مشاهده می کنید ، هم موسسات آموزشی مجازی و هم سنتی مزایای منحصر به فرد خود را ارائه می دهند. آنها به یک اندازه با مجموعه چالش های خاص خود همراه هستند. این بدان معناست که هر دانشجویی که مایل به ثبت نام در هر برنامه ای باشد باید بین مزایای آموزش آنلاین و در مقابل مزایای آموزش سنتی مقایسه ای داشته باشد. دانشجو می تواند از منظر مقرون به صرفه بودن ، انعطاف پذیری ، عملی بودن و نظم و ترتیب کلاسها به آن نگاه کند. و در نهایت بر عهده دانشجو است که تصمیم بگیرد که در کدام سیستم آموزشی ،مجازی یا سنتی ، ثبت نام کند.

 

اگر تا دیروز یادگیری تنها از معلمان و مربیان سود می برد و کتاب به عنوان اصلی ترین منبع اطلاعاتی در امر یادگیری محسوب می شد، امروزه یادگیری با ابزارها و محیط های جدید ارتباطی روبرو شده است. پیشرفت های اخیر در صنعت رایانه و اطلاع رسانی، ورود و ظهور شبکه های اطلاع رسانی محلی، منطقه ای و بین المللی و به ویژه اینترنت چند رسانه ها، فناوری ارتباطی،ابزارها و روشهای جدید را پیش روی طراحان،برنامه ریزان و مدیران و مجریان برنامه های یادگیری قرار داده است.

 

در حوزه یادگیری، تنها صرف یادگیری مطرح نبوده و با توجه به جنبه های اجتماعی، رفتاری و تربیتی فراگیران نیز از اهمیت فراوانی برخوردار می باشد. در این صورت با توجه به خلاهای موجود در سیستم های یادگیری الکترونیکی در تامین نیازهای اجتماعی و شخصیتی مخاطبین خود، ضرورت وجود سیستم یادگیری سنتی در کنار یادگیری الکترونیکی به عنوان پشتیبان و مکمل آن، به خوبی احساس می شود. لازم به ذکر است یادگیری الکترونیک ابزاری برای ارائه ی راه حل های مناسب جهت حل مشکلات کهنه ی یادگیری است.

 

 

مولف :مریم اسماعیلی  

دوره های آموزش تولید محتوا
 

دوره های آموزش تولید محتوای الکترونیکی ویژه ساخت آموزشهای مجازی

 

دوره آموزش تولید محتوای الکترونیکی

◆ دوره آموزش سناریونویسی

◆ دوره آموزش ساخت پادکست آموزشی

 دوره آموزش ساخت فیلم آموزشی

 دوره آموزش ساخت محتوای تعاملی( ساخت محتوای SCORM )

◆  دوره آموزش ساخت اپلیکیشن آموزشی Android

◆ کوچینگ تولید محتوای الکترونیکی

برای ثبت نام در دوره های تولید محتوای الکترونیکی مراحل زیر را انجام دهید:

✔ تماس با محتوای نو

✔ مشاوره با مسئول ثبت نام دوره ها

✔ در صورت تمایل مشاوره با مدرس دوره ها و ارائه اطلاعات به مدرس دوره جهت اثربخش شدن دوره آموزشی و تنظیم سرفصلها مطابق با نیاز شما 

✔ ثبت نام نهایی و واریز شهریه دوره

✔ برنامه ریزی دقیق روز و تاریخ برگزاری دوره

✔ شروع کلاسها طبق برنامه ریزی

 

دوره های آموزش تولید محتوا، تبلیغات انلاین ، بازاریابی محتوا و دیجیتال مارکتینگ

 

دوره آموزش تولید محتوا

 

◆ دوره آموزش مفاهیم تخصصی سئو و دیجیتال مارکتینگ 

 دوره آموزش مقاله نویسی سایت و نوشتن توضیحات صفحات محصول سئو شده

◆ دوره آموزش ساخت پوستر تبلیغاتی

◆ دوره آموزش ساخت پادکست تبلیفاتی

 دوره آموزش ساخت فیلم تبلیغاتی و فیلم معرفی محصولات و فیلم معرفی خدمات

◆ کوچینگ تولید محتوا

برای ثبت نام در دوره های تولید محتوا ویژه سئو ، تبلیغات اینترنتی و دیجیتال مارکتینگ مراحل زیر را انجام دهید:

✔ تماس با محتوای نو

✔ مشاوره با مسئول ثبت نام دوره ها

✔ در صورت تمایل مشاوره با مدرس دوره ها و ارائه اطلاعات به مدرس دوره جهت اثربخش شدن دوره آموزشی و تنظیم سرفصلها مطابق با نیاز شما 

✔ ثبت نام نهایی و واریز شهریه دوره

✔ برنامه ریزی دقیق روز و تاریخ برگزاری دوره

✔ شروع کلاسها طبق برنامه ریزی

مطالب پیشنهادی
 

 

هوش مصنوعی وب سایت محتوای نو ، مطالب زیر را به شما پیشنهاد میدهد :

◆ فرهنگ واخلاق درتولید محتوای الکترونیکی
◆ تولیدمحتوای الکترونیکی در نظام آموزشی
◆ اینفوگرافیک مارکتینگ چیست؟ | تولید محتوای الکترونیکی
◆ آموزش تولید محتوای الکترونیکی و آموزش ساخت ویدئو تبلیغاتی

 

تمام مقاله های سایت
 

 

تماس با ما
■ آدرس : تهران،میدان ولیعصر،کوچه ولدی-پلاک24-واحد7
■ تلفن : 88476788-021
■ پشتیبانی در ساعات اداری(10 صبح الی 16 عصر): 09191195991
ویزیت : روزهای پنجشنبه با هماهنگی قبلی امکان پذیر است

آموزش تولید محتوا آموزش تولید محتوا آموزش تولید محتوا

سفارش تولید محتوا


■ سفارش تولید محتوای الکترونیکی


■ سفارش تولید محتوا


دوره های جامع آموزش تولید محتوا


■ آموزش تولید محتوای الکترونیکی آموزشی


■ آموزش تولید محتوا ویژه تبلیغات آنلاین


درباره محتوای نو


ما در حوزه های زیر فعال هستیم:

■  تولید محتوای الکترونیکی ویژه آموزش مجازی و کلاس معکوس

■ تولید محتوا ویژه کسب وکارها و دیجیتال مارکتینگ

■ تولید انواع نرم افزار های آموزش مجازی

■ توانمند سازی سازمانها و موسسات و اشخاص در حوزه تولید محتوا

■ کمک به سازمانها در قالب کوچینگ و مربیگری در راستای تولید محتوا و استقرار انواع سامانه و نرم افزار آموزش مجازی

آشنایی با تولید محتوا


■ محتوای الکترونیکی چیست


■ تولید محتوا چیست


لینکهای مرتبط با تولید محتوا


■ دانلود نمونه محتوای الکترونیکی


■ هزینه تولید محتوای الکترونیکی


دوره های فناوری اطلاعات


■ آموزش طراحی وب سایت (مقدماتی ، متوسط ، پیشرفته)


■ آموزش ساخت اپلیکیشن اندروید(مقدماتی ، متوسط ، پیشرفته)


■ آموزش ساخت وب اپلیکیشن(مقدماتی ، متوسط ، پیشرفته)